NIEUWS

Rotarykalender 2007
Het openluchtmuseum heeft een plaatsje gekregen in de schitterende Rotarykalender 2007. De kalender is bij ons verkrijbaar voor slechts 15 euro (+ 2 euro verzendkosten).
15 januari 2007
Elke Verbeke start in het museum. Zij is archeologe van opleiding en zal instaan voor de opbouw van het onthaal. In een latere fase zal ze ook instaan voor het dossier dat zal leiden tot een nationale erkenning van het museum.
26 januari
Elke Verbeke start met een cursus erfgoededucatie te Kortrijk, georganiseerd door Villa Futura. Het is de bedoeling een erfgoedproject uit te werken voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Scholen die geintresseerd zijn, mogen steeds met ons contact opnemen.
Het openluchtmuseum is dringend op zoek naar:
* Vrijwilligers
We zijn op zoek naar mensen die een oude ambacht willen demonstreren in de maanden juli en augustus of op aanvraag van groepen.
Voor meer info: of
De eigen werken mogen steeds te koop worden aangeboden!

* Muzikanten
We zijn op zoek naar mensen die individueel of in groep wensen op te treden tijdens onze aperitiefconcertjes op onze kiosk op zondag tijdens de maanden juli en augustus.
Voor meer info of

* Oude kinderattracties
We zoeken oude attracties, zoals een paardenmolen, die nog functioneren. Het is bedoeling een speelruimte uit te bouwen voor de kinderen.

* Allerlei oude volksspelen

* Oude boeken
Vanaf 15 augustus wordt een boekendorp gehouden in ons museum. Met de opbrengst wordt opnieuw geinvesteerd in het museum.
Verjaardag!
Jarigen mogen op vertoon van hun identiteitskaart gratis het museum bezoeken

© Envinyatar - version 2.5