Plattegrond
Navigeer door het dorp en klik op de nummers voor een omschrijving en foto's.


1. De Wulfshulle - 2. Drukkerij - 3. Kiosk - 4. Dorpsplein - 5. Herberg 't Oud Wethuys - 6. Rotonde - 7. Ruimte voor tenten en podium - 8. Dorpsstraatjes - 9. Poort - 10. De Schuddebeurze

De Wulfshulle
Dit expositiehuisje bestaat uit 3 ruimtes (2 x 10m2 en 1 x 30m2) en heeft een charmant karakter.
Hier worden kunsttentoonstellingen gehouden en klein recepties.
Drukkerij
Boven de drukkerij bevindt zich een enorme authentieke zolder die dienst doet als polyvalente zaal. Seminaries, optredens, lezingen, vergaderingen, enz. ... komen hier tot hun volste recht.
Afmetingen: 8.5m op 18 meter (153m2)
Kiosk
Prachtige kiosk op het centraledorpsplein is een droomlocatie voor optredens en voordrachten. Ingebouwde verlichting voor avondvoorstellingen. Afmetingen: doorsnede 5.04m hoogte platform 1.6m.
Dorpsplein
Afmeting: 16.25m op 18.75m= 305m2. Voor optredens kunnen de zitbanken vervangen worden door stoelen of weggehaald worden. Bij slecht weer kan het plein volledig overkoepeld worden met een open tent. Verlichting mogelijk. In de winter buitenverwarming.
Herberg 't Oud Wethuys
Rotonde
Tussen het open wagenkot (Gebouw van 1762) en de Schuur "Kruukhol" (1759) is er een rotonde die geschikt is voor talrijke evenementen (tent voor recepties, springkasteel, kleine ijspiste, beursstanden of marktstalletjes, podium, enz.)
Afmeting: diameter 12m.
Dorpsstraatjes
Een sprookjesachtig kader om markten, beurzen en evenementen te organiseren en waarom geen walking dinner in de letterlijke zin van het woord?
Poort
Het openluchtmuseum is volledig van de buitenwereld afgesloten, enkel deze poort verleent toegang tot een wereld waar de tijd stil is blijven staan. Veiligheid en privacy is één van de vele troeven van dit verborgen dorp.
...
© Envinyatar - version 2.5